"De stopwatch maakte het zeer spannend, nu moest ik me toch echt bewijzen."

Jim Arendsen, Zwolle
Volgende      Vorige

Antislipcursus + Challenge

Sensatie en ongevalpreventie met compacte rijtraining (3 uur)

Voor € 159,- per persoon
Direct boeken
Hoe snel kunt u een parcours afleggen zonder fouten te maken? Krijgt u een slippende auto weer onder controle? Wat is de maximale remcapaciteit van een voertuig en hoe maakt u daar optimaal gebruik van? Naast de Challenge waar u al uw vaardigheden en ervaring moet toepassen leert u de belangrijkste praktijk- en theorielessen om een ongeval te voorkomen. Onder begeleiding van ervaren instructeurs oefent u veilige uitwijkmanoeuvres en manieren om in noodsituaties de controle terug te krijgen.

Theorietraining

Na de briefing krijgt u een korte theorietraining. U leert gevaarlijke situaties eerder herkennen en risico’s beter in te schatten. U krijgt alle spelregels te horen voor het winnen van de beker voor de snelste deelnemer.

Optimaal remmen, sturen en waarnemen

Met deze oefeningen ervaart u wat er met uw voertuig gebeurt in rem- en uitwijksituaties. Na dit onderdeel bent u in staat de auto te corrigeren en de controle over het voertuig te behouden of terug te krijgen.

Challenge

Op een gevarieerd parcours met gladde ondergrond moet u de snelste tijd zetten. Een spannend onderdeel waarbij u al uw vaardigheden moet benutten. De 3 snelste rijders gaan met een beker naar huis.

VIP arrangement

Wanneer u het VIP arrangement t.w.v. € 9,95 neemt, ontvangt u bij aankomst een VIP-bandje, hiermee kunt u op de dag zelf gebruik maken van het catering programma.

Het VIP arrangement bevat onder andere (voorafgaand aan de training) onbeperkt gebruik van koffie en thee, 2 blikjes frisdrank naar keuze, bossche bol of een warme panini naar keuze en een candy bar naar keuze. Zie boekingsformulier.

 

Voor relaties of personeel

Bent u op zoek naar een echt bijzondere relatie of personeelsdag? neem dan contact met ons op. Contact opnemen

Info

Bekijk video »
Locatie: Rosmalen, 's- Hertogenbosch

Duur training: 3 uur

Prijs: € 159,- p.p.

Inclusief: voertuigen, verzekering, btw

Maximale groepsgrootte per onderdeel: +/- 10 cursisten