"Op volle snelheid naast een echte coureur, dit vergeet ik mijn hele leven niet meer."

Hans Kruiper, Utecht
Volgende      Vorige

Race Experience

Altijd al coureur willen worden? beleef spectaculaire training

Meer weten ? neem contact met ons op Contact opnemen!
Een bedrijfsincentive op het TT Circuit Assen is er voor elk bedrijf. En niet alleen voor uw werknemers, want wat dacht u ervan om ook uw zakenrelaties eens onder totaal andere omstandigheden bezig te zien? Iedereen met een geldig rijbewijs mag op het supersnelle circuit van Assen laten zien of hij of zij over racetalent beschikt. Het aantal deelnemers voor een bedrijfsincentive kan variëren van 8 – 300 personen.

Racen in een raceauto

Onder begeleiding van een instructeur leert u in een raceauto de ideale lijn van het circuit te rijden en de auto te controleren bij onder- en overstuur. Ondertussen wordt de snelheid opgevoerd.

Meerijden met een coureur

U rijdt als co-driver mee met een professionele coureur in een bijzonder snelle raceauto. Op topsnelheid

Racen in een formuleracewagen*

Beleef de sensatie van het rijden in een formule racewagen. Voel de power van de 180 pk motor en geniet van het acceleratievermogen. U rijdt achter een pacecar. Deze wagen bepaalt het tempo. De snelheden waarmee gereden wordt zijn afhankelijk van de individuele kwaliteiten van de ‘coureurs’.

Slalomwedstrijd

De deelnemers laten zien dat ze over de nodige stuurmanskunst beschikken. De inzet? Een plaats op het erepodium met een beker.

Slippen

Op een gladde ondergrond leert u uw auto te controleren bij een over- of onderstuurslip. Maar u leert ook de perfecte 180˚-slip. * De formuleracewagens zijn niet geschikt voor personen met een lengte boven 1,85 meter!
 

Voor relaties of personeel

Bent u op zoek naar een echt bijzondere relatie of personeelsdag? neem dan contact met ons op. Contact opnemen

Info

Locatie: TT circuit, Assen of Zandvoort

Duur training: nader te bepalen

Prijs: op aanvraag

Inclusief: voertuigen

Maximale groepsgrootte per onderdeel: +/- 10 cursisten