"Het is ongelooflijk wat we bereikt hebben door deze activiteit in onze meeting op te nemen."

Ton v.d. Laan, Unilever BestFoods ( opdrachtgever Experientis )
Volgende      Vorige

Rally Experience

Beleef ultieme rijvaardigheidstraining

Meer weten ? neem contact met ons op
0900-50 60 000 (30 cpm.) Offerte bedrijven
Het verschil met de ‘normale’ rijvaardigheidstrainingen is dat bij deze training de grens wordt opgezocht in plaats van deze te vermijden. Bij een rally willen we de auto juist in een slip krijgen, om deze er vervolgens door gas te geven weer uit te halen. Zeer spectaculair.

Op het rallyparcours oefent u de belangrijkste lessen om controle over uw voertuig te behouden. U ervaart uw grenzen en krijgt inzicht in de beperkingen van een voertuig. De uitgelezen kans om uw voertuigbeheersing te verhogen. Dit programma is sinds 1996 uniek in zijn soort en veel rallyrijders in Nederland zijn met deze cursus begonnen.

Powersliden

(1uur 10 minuten)
Met een BMW 3 serie leert u een overstuursituatie te controleren. Een droom wordt werkelijkheid wanneer u de achterwiel aangedreven auto in een mooie drift de hoek omstuurt.

Rallyrijden

(1uur 10 minuten)
Op een speciaal aangelegde rallybaan doet u ervaring op met verschillende rallytechnieken zoals over- en onder- stuur. U leert zich te redden uit lastige situaties. Dit gebeurt uiteraard onder persoonlijke begeleiding van ervaren instructeurs. Spectaculair en leerzaam tegelijk!

De rallyrijder, hoe komt hij aan de finish?

(1uur 10 minuten)
Interessante theoriesessie met spectaculaire videobeelden hoe een rallyrijder zich voorbereid en naar de risico’s kijkt. Een echte rally duurt meestal meerdere dagen waardoor een preventieve rijstijl essentieel is. Hoe herkent hij (of zij) de gevaren en voorkomt hij een ongeval. Remmen met de linker voet, gas geven in de bocht, anticiperen op 2 bochten verder ? Het wordt allemaal duidelijk. Leuk en leerzaam. In dit programmaonderdeel leert u gevaar te herkennen.

Bij deze training maakt u gebruik van de voertuigen die door 333EVENTS beschikbaar worden gesteld.
 

Voor relaties of personeel

Bent u op zoek naar een echt bijzondere relatie of personeelsdag? neem dan contact met ons op. Contact opnemen

Info

Locatie:, Hilvarenbeek, Tilburg

Duur training: 4 uur

Inclusief: voertuigen, verzekering, btw

Maximale groepsgrootte per onderdeel: +/- 9 cursisten